08-409 100 00

Nyheter.

Protegi levererar skydd till helikopterplattor till Nya Karolinska Solna-projektet

Protegi Brandskydd har fått förtroendet av Skanska Healthcare AB att leverera brandskydd till två nya helikopterplattor vid NKS-projektet i Solna. Ordern omfattar leverans och installation av ett komplett skumsläcksystem inkl. skumsläckcentral, bladdertankar och skumkanoner. Hårda krav på kvalité och teknisk kompetens gjorde att Protegi till sist stod som vinnare i upphandlingen. NKS-projektet är ett av Europas största byggprojekt. Det nybyggda universitetssjukhuset tar 2016 emot de första patienterna och 2018 står hela sjukhuset klart.   Det kommer ha ca 730 vårdplatser och kommer att bedriva högspecialiserad vård integrerat med forskning och utbildning.

Vi är mycket glada och stolta över att Skanska valde Protegi som leverantör av släcksystem till helikopterplattorna. Installation utförs under hösten 2014 och beräknas vara färdigställd före årsskiftet.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Protegi AB ingår distributionsavtal med Tyco Fire Protection Products

PROTEGI AB har tecknat ett distributionsavtal med Tyco FPP för den svenska marknaden. Avtalet omfattar bl.a. försäljning av Tyco’s automatiska släcksystem till exempel inertgassystemet Hygood Inergen iFlow, Novec 1230-systemet Hygood Sapphire samt kökssläcksystemet Ansul R-102 med Ansulex wet agent.

PROTEGI är ett nystartat bolag som arbetar med systemlösningar inom brandskydd. Bakom bolaget står en konstellation med förankringar i säkerhetsbranschen.

Vid frågor vänligen kontakta PROTEGI på info@protegi.se eller telefon 08-409 100 00.

 

 


Protegi är svensk distributör av Firescreen brandgardiner.

Våra brandgardiner är testade enligt EN 1634-1 och uppfyller krav enligt EN 13501-1. Brandgardinerna finns mellan EI30-120 och kräver inget övrigt skydd som sprinkler för att uppnå full isolering. Det är ett mycket attraktivt alternativ när man vill öppna upp lokaler och undvika traditionella lösningar med ståldörrar eller liknande. Gardinerna tillverkas efter kundens specifika förutsättningar/mått och är lätta att montera.

 

Tveka inte att kontakta oss för mer information, 08-409 100 00